11:17
ТИЖДЕНЬ ІНФОРМАТИКИ

 11.11.2019 -15.11.2019 

 Согодні людина стала дуже залежати від усього того, що її оточує.  Однією з відносно нових речей є комп’ютер, він з’явився у звичайних людей усього близько двадцяти років тому

Бурхливий розвиток програмно-технічних засобів створення, збереження й обробки інформації у світі дедалі швидше змінює орієнтації сучасного суспільства. Складно, напевно, оцінити яку роль відіграє в сучасному житті комп'ютер. Сказати що важливу, це практично нічого не сказати. Існує  цілий ряд переваг того, що наше життя залежить від комп'ютерів. Інформатика на сьогоднішній день є одним із засобів формування не тільки освітнього, а й розвивального та інтелектуального потенціалу особистості. Мета курсу досягається через практичне оволодіння учнями навичками роботи з основними складовими сучасного програмного забезпечення комп’ютерів, ознайомлення з функціональним призначенням основних пристроїв комп’ютера, з основами технології розв’язування задач за допомогою комп’ютера, починаючи від їх постановки й побудови відповідних інформаційних моделей і завершуючи інтерпретацією результатів, отриманих за допомогою комп’ютера.

Ні для кого не секрет, що запорукою успішного навчання є глибока зацікавленість учнів у вивчені предмета. Тому кожен учитель намагається всіма доступними способами зацікавити учнів інформатикою. Предметні тижні — це завжди свято для учнів і копітка робота для вчителя. В рамках тижня серед учнів нашої школи були проведені наступні заходи:

"Брейн-ринг"

  

"Кращий друкар"

"Бобер"

 

"Прангліміне"

"Комп"ютер власними руками"

 

"Ребусландія"

"Наш друг і помічник комп"ютер" та ін.

 

 

 

Переглядів: 222 | Додав: Olja1980 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar